Ring til ForældreTelefonen på 35 55 55 57

Vi kan alle være i tvivl, bekymrede eller have behov for en at vende vores overvejelser med. ForældreTelefonen er en anonym rådgivning for forældre, bedsteforældre, venner, naboer og andre med relation til børn, der har det svært.

Svært ved at komme igennem?
Har du svært ved at komme igennem til ForældreTelefonen kan du udfylde nedenstående formular. Så vil du blive ringet op af en rådgiver fra ForældreTelefonen i vores åbningstid.

Underretningspligt
Når du ringer til ForældreTelefonen er du anonym. Men hvis du skriver til ForældreTelefonen via formularen opgiver du din anonymitet, og så har vi underretningspligt. Det betyder, at hvis vi får oplysninger om at et barn eller en ung lever under forhold, der bringer barnets eller den unges sundhed og udvikling i fare har vi pligt til at underrette de sociale myndigheder.

Ring til ForældreTelefonen på 35 55 55 57
Mandag, torsdag og fredag fra kl. 11.00 – 17.00
Tirsdag, onsdag og søndag fra kl. 15.00 – 21.00

Desværre er vi sommetider nødt til at lukke telefonen pga. manglende bemanding. I så fald, vil vi opfordre dig til at udfylde formularen, så vil du blive ringet op. 

Rådgiverne på ForældreTelefonen er særligt uddannet til at tale med voksne om børn, derfor er det ikke muligt for voksne at få rådgivning på BørneTelefonen.


Udfyld formularen, så bliver du ringet op af en rådgiver fra ForældreTelefonen i vores åbningstid.*
*
 


  Opgave

Har du svært ved at komme igennem på Forældre-Telefonen?
 

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.  

Sådan skriver du en underretning


Børns Vilkår Trekronergade 126 F 2500 Valby 35 55 55 59 bornsvilkar@bornsvilkar.dk