Nyheds arkiv

 • Ny leder af BørneTelefonen hos Børns Vilkår

  Mikkel Balslev tiltræder stillingen som leder af BørneTelefonen og Bisidningen hos Børns Vilkår. Ansættelsen er et led i en større organisationsrokade, der ruster organisationen til fremtiden.

  21 maj 2015


 • Op imod halvdelen af alle skilsmisser er konfliktfyldte

  Børns Vilkår opfordrer fraskilte til at opsøge upartisk rådgivning om, hvordan man sætter fokus barnets behov i forbindelse med skilsmissekonflikter. 46% af skilte par med fælles børn oplever konflikter i samarbejdet i dag. Det viser en undersøgelse, Epinion har foretaget for Børns Vilkår blandt et repræsentativt udsnit af fraskilte danskere med børn under 18 år. 40% svarer, at bruddet har påvirket barnets trivsel delvist eller meget negativt.

  11 maj 2015


 • Børns Vilkår: </br>Forbyd mobning

  Forbyd mobning og giv børn mulighed for at klage, hvis en skole ikke gør noget ved problemet. Sådan lyder det fra Børns Vilkår, der med nyt udspil kommer med en række politiske forslag til, hvordan vi stopper mobning.

  07 maj 2015


 • Forsikringsselskabet Popermo støtter op om Børns Vilkårs Bisidderkorps

  Popermo støtter Børns Vilkår. Det giver sikkerhed for, at børn i problemfyldte familier bliver inddraget i sager om deres eget liv i kommunen og Statsforvaltningen.

  30 april 2015


 • Det styrker børn at kende deres rettigheder

  Børn og unge, der rådgives om rettigheder, oplever sig i særlig grad taget alvorligt og får flere handlemuligheder. Det viser en ny analyse af rådgivningerne på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

  27 april 2015


 • ”Jeg føler mig tom og overset”

  Op imod hver tredje dreng og pige er ofte alene, selvom de ikke har lyst til at være det. Det viser en websurvey på BørneTelefonen blandt 303 børn.

  23 april 2015


Børns Vilkår Trekronergade 126 F 2500 Valby 35 55 55 59 bornsvilkar@bornsvilkar.dk