Nyheds arkiv

Nyheds arkiv

 • Vask bilen og støt Børns Vilkår

  Statoil støtter nu Børns Vilkårs arbejde for at sikre alle børn i Danmark en tryg barndom.

  25 september 2014


 • Politisk konsulent til Børns Vilkår

  Den 1. november 2014 starter den 38-årige sociolog Sofie Birch i en nyoprettet stilling som politisk konsulent i Børns Vilkår. Stillingen er oprettet for at give børn en stærkere stemme over for politiske beslutningstagere.

  22 september 2014


 • Børnekonventionen bør gøres til lov

  Der er et konkret og aktuelt behov for at styrke børns ret til en tryg barndom yderligere. Her er det et vigtigt skridt at gøre Børnekonventionen til lov, mener Børns Vilkår.

  16 september 2014


 • Børneindsamlingen skal skabe bedre vilkår for børn i Danmark

  Adam Duvå Hall og Camilla Ottesen står i spidsen, når TV3 lørdag 15. november slår dørene op til et direkte og helt nyt indsamlingsshow: ”Børneindsamlingen – Bedre vilkår for børn i Danmark”.

  16 september 2014


 • Etniske minoritetsbørn er særligt udsatte i forbindelse med skilsmisser

  Fattigdom, social isolation og et farvel til far går hånd i hånd med skilsmisse i etniske minoritetsfamilier. Det viser nyt forskningsprojekt, som SFI står bag i samarbejde med Børns Vilkår.

  12 september 2014


 • Skilsmissepakke tilgodeser i højere grad forældrene end børnene

  Regeringens skilsmissepakke kan sætte børn yderligere i klemme mellem deres forældre. I værste fald kan de nye tiltag være med til, at flere forældre går under jorden med deres børn, frygter direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

  05 september 2014


 • Nyt projekt skal sikre bedre børneinddragelse

  Børns Vilkår gennemfører de næste fire år et projekt, der sammen med de deltagende kommuner skal sikre bedre børneinddragelse. Målet med projektet er at opnå mere viden om, hvordan danske kommuner kan inddrage børn bedre i sociale børnesager.

  04 september 2014


 • Børn skal bisiddes i Statsforvaltningen

  Børns Vilkår vil i et partnerskab med Egmont Fonden sikre professionel bisidning, så børn, der er i klemme mellem deres forældre i skilsmissesager, får hjælp til at komme bedre til orde.

  02 september 2014


 • 25 mio. skal sikre børns trivsel i skilsmisser

  Børns Vilkår og Egmont Fonden indgår partnerskab, der med mere rådgivning til forældre og fagfolk skal skabe bedre trivsel for børn i skilsmisse.

  28 august 2014


 • Børn til BørneTelefonen: Mor og far har for travlt

  Hvert tredje barn oplever, at deres forældre ikke bruger tid nok sammen med dem. Samtidig oplever mere end halvdelen af børnene, at forældrene ’ofte’ eller ’altid’ har travlt. Det viser en websurvey, Børns Vilkår har foretaget blandt 270 børn.

  13 august 2014


 • Tag stress-temperaturen i familien

  Har I som familie tid til hinanden, eller er der brug for at sænke tempoet? Find ud af det ved at tale med dit barn og bliv inspireret til at skabe mere rum for nærvær, hvis der er brug for det.

  13 august 2014


Børns Vilkår Trekronergade 126 F 2500 Valby 35 55 55 59 bornsvilkar@bornsvilkar.dk